V dnešním světě gastronomie máme to štěstí být svědky setkání kulinářských tradic a moderních prvků, což nám umožňuje vytvářet jedinečné chutě a vůně. Jednímz nejvýraznějších příkladů této umělecké symfonie je italská kuchyně.
V sobotu 3. února, vás zveme na náš druhý tematický večer tohoto roku, kde se ponoříte do světa italských těstovin a lahodných pokrmů, které jsou v naší zemi stále více oblíbenými. Dovolte nám nyní představit jednotlivé podávané pokrmy:
Tajarin, italský druh těstovin, se vyrábí s bohatým obsahem vaječného žloutku, což jim dodává jemnost a bohatou chuť. Tento pokrm bude podáván s černým lanýžem a sušeným žloutkem, vytvářející harmonii chutí od zemitých po jemně nasládlé.
Agnolotti jsou plněné italské těstoviny, obvykle ve tvaru čtverce. Naše varianta obsahuje kachní maso, ricottu a je zalitá vynikající demi glace omáčkou. Finální dotek granátového jablka dodává jídlu nejen výraznou chuť, ale i osvěžující tóny.
Tortelloni jsou větší než obvyklé tortellini a bývají plněné různými druhy náplní. Naše tortelloni obsahují parmazán, doplný smetanou a hovězím tartarem.Tato kombinace vytváří bohatou a krémovou texturu, která se rozplývá na jazyku.
Nemůžeme zapomenout ani na milovníky klasiky. Ravioli jsou klasické italské těstoviny v našem podání plněné žloutkem, špenátem a parmazánem. Potěšením budou jistě pro všechny, kteří preferují dokonalou rovnováhu tradice a kreativity.
Připojte se k nám na této těstovinové odysseji, kde se setkávají tradice a inovace v každém soustě. Dejte nám vědět, že si přejete být součástí této kulinářské pohody a užijte si večer plný gastronomických radovánek. Těšíme se na vás!
DATUM KONÁNÍ: 3. 2. 2024 od 17.00
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.